Stade de Reims en hun data-driven journey

Stade de Reims heeft laten zien hoe een club zich enorm kan verbeteren op het gebied van datamanagement en marketing. Sinds ze in 2018 met de oplossingen werken van Sports Alliance hebben ze hun data-driven marketingstrategie volledig getransformeerd met een fantastisch eindresultaat. Wil je meer weten over wat ze hebben gedaan en hoe ze het hebben gedaan? Download de Case Study!

Wat leer je van de Case Study?

  • Inzicht in de data-driven marketingstrategie van Stade de Reims
  • De resultaten van hun inspanningen
  • En wat dreef hun succes

Dus, ben je geïnteresseerd in sport, datamanagement en marketing? Klik op de knop en lees meer over de reis van  Stade de Reims!

French
English

Ontvang jouw kopie vandaag nog!

Ontvang binnen een minuut jouw exemplaar van de case study. Klik op de knop en ga aan de slag!

“In een tijd waarin de digitale strategie in brede zin en CRM in het bijzonder centraal staan in de vraagstukken van alle marketingafdelingen in het Franse voetbal, is de keuze voor Sports Alliance snel gemaakt. Een duidelijk ‘win-win’ partnership. De diepgang van de tool in combinatie met de specifieke kenmerken van onze branche, hebben er een oplossing van gemaakt die zich aanpast aan alle niveaus waarbinnen wij willen acteren.

Benjamin PARROT

Benjamin PARROT

Directeur Communicatie & Marketing
Stade de Reims

Meer informatie over Sports Alliance?

Wil je meer te weten komen over de diensten van Sports Alliance en hoe Stade de Reims een data-driven club werd? Neem dan contact op met een onze accountmanagers.